Upgrades op maat 


AR15

Uw AR15 opbouwen van begin af aan, wij kunnen van stock  tot compensator leveren, met gebruik van verschillende leveranciers

  • Toni systems
  • UTG EUROPE
  •  Leapers USA
  • ADC CUSTOMS
  • Delta optics
  • Vortex optics 
  • Magpull
  • Fab defense 
  •  etc

Hiermee kunnen wij u een volledige upgrade van uw huidige of nieuwe AR15  aanbieden van het kleinste detail naar de grootste blikvangers.

Heb jij een design in gedachte? Of ben je gewoon uw oude AR15 beu?

Neem dan contact op met ons via Info@dbstactical.com of maak een afspraak.

 

Wij nemen alle tijd om jou perfecte AR15 te bouwen  of het nu Tacticool is of Competition ready

 

Pistool

Uw Pistool upgraden met een Reddot ? frame weight Magwell, etc. wij wille jou helpen met jou droom custom gun te maken. 

 

Toni systems zal hierin zeker een zeer intersante speler bij zijn zoals u op de foto ziet hebben zij verschillende kleuren die al echte eye catcher kunnen dienen en jou wapen differentieerd van alle andere. maar zij bieden ook hoge kwaliteit en dat alles aan een betaalbare prijs.

 

Heb jij al een gedacht hoe je jou wapen eruit wilt laten zien, of heb je totaal geen idee en heb je graag wat input , contacteer ons Info@dbstactical.com  Wij helpen je met plezier en volledig vrijblijvend.

 

Wij nemen alle tijd om jou Pistool te maken zoals jij het wilt Tacti cool tot Competition ready

 

 


Vuurwapens en munitie en magazijnen zijn vergunningsplichtig en worden niet verstuurd met de post, deze dienen ter plekke te worden opgehaald, met bijhorende documentatie (bv. Model 4 of Model 9)

 

Volgens de deontologische code behouden wij het recht om verkoop te weigeren aan ieders persoon waar wij twijfel over intentie in vinden.

Trachten tot aankoop van vergunningsplichtige onderdelen (wapens , munitie en magazijnen) zonder legale documenten zal steeds aan gerechtsdiensten worden gemeld.

 

 

Erk.: 2/0/2020/0001

VAT-nr: BE0505.869.450 

IBAN: BE81001742762624

 BIC: GEBA BE BB

 

Prijzen vermeld op de website zijn puur indicatief en kunnen aangepast worden zonder enige vooraanmelding,

Prijs telt van zodra goed is vastgelegd voor levering of bestelling. hiervoor kan een voorschot of volledige betaling van het goed gevraagd worden.