Vuurwapens

Hieronder kan je een overzicht terug vinden van vuurwapens die wij onder andere kunnen leveren.

Wij beperken ons niet tot enkel deze modellen of merken, indien je dus naar iets specifiek opzoek bent helpen je je graag verder.

Als je niet goed weet welk wapen het beste bij jou past voel je dan vrij om contact op te nemen met ons om een gesprek aan te gaan en het perfecte wapen(s) voor te kunnen stellen.

Low Velocity Rifle (PCC)

Low Velocity Rifle of Pistol Caliber Carbine zijn karabijnen in pistool kalibers zoals de naam het zegt, hier zijn in de huidige tijd talloze actieve wedstrijden en funshoots mee te beleven. 


Sport pistolen .22

Sport pistolen zijn de ideale partner om uw schiettechnieken te oefenen en perfectioneren.

 

Buiten dat bieden ze tegenwoordig in meedere competities een enorme competitieve en meestal snelste categorie die uw skills zal testen! 


(Sub)Compact modellen

Tactical shooting, carry professioneel gebruik of gewoon plezier op de range, deze (sub)compact modellen zijn geweldig om de afwisseling op de schietbaan te geven of u te assisteren in uw professionele tegemoetkomingen

 


Groot kaliber pistolen

Mogelijkheden zijn eindloos, talloze dicipines om uzelf in te verdiepen, talloze merken en modellen, hier vindt je een voorsmaak van wat jou mogelijkheden kunnen zijn.

 


1911 modellen

Van totaal klassieke stijl naar ultra moderne competitie gericht.

De 1911 heeft er al meer dan 100 jaar evolutie opzitten en door bijna elk groot merk een model op de markt gezet met hun eigen specifieke aanpassingen.


Semi-automatische geweren

Groot kaliber geweren, zoals uw veel bekende AR15 en AK47 clones.

De ultieme legoblokken voor mannen (of vrouwen natuurlijk)

 

Eindeloos ombouwbaar waar wij bij DBS Tactical u gerust met raad, expertise en  plezier verder helpen.

 


Semi automatische .22LR geweren

Top als replica van de originele of plinker voor op de schietstand, meer en meer in populariteit stijgend de .22LR karabijnen.

 


Shotguns

Tijdens de overgang vrij verkrijgbaar naar model 4 was er een nood aan een discipline met de shotgun. Na jaren ontwikkeling intern in de club SKW is het uitgebreid naar een officieel erkende discipline met nationaal kampioenschap.

 

Wij schieten zelf al jaren met remington shotguns en ze hebben hun accuratesse en kwaliteit al meedere keren bewezen.

 


Lever-actions

 

Leveractions, simpel in gebruik ultra accuraat en verkrijgbaar in eindeloos veel modellen en kalibers.

Cowboy in jou naar boven laten komen of de leveraction wedstrijden een kans geven ? Allemaal aan koopbaar op SSL voor u gemak. 


Grendelgeweren

Al dat snel dynamisch  schieten niets voor jou , liever de sniper in jou naar boven laten komen, gaatjes prikken op lange afstand, die voldoening krijgen bij de opbouw van elk schot tot in de perfectie voor te bereiden! 

 


Revolvers

Betrouwbaar en super accuraat, klinkt dat iets dat jij zoekt in een vuurwapen, dan is de kans groot dat jij een revolver fanaat bent.