Tanfoglio Stock I upgrade

Tanfoglio Stock I

 

 Basis : Tanfoglio Stock I

 

Toevoegingen :

 

Toni systems grip plates

Toni systems open magwell

Base pads +2

Toni systems mounting plate

Noblex docter reddot sight graphite C 7moa


Volledige beschrijving

Tanfoglio stock I als basis is al een solide wapen maar out of the box nogal out dated voor competitie schutters.

Met tonisystems creeer je niet alleen een moderne look maar ook in handling maak je vooruitgang.

 

De standaard grips zijn dik en van hout, met de alu grips is de grip veel afgelijnder en vlakker, wat voor twee handig schieten intersanter is om goed contact te kunnen maken met het vuurwapen. De griptape op dergelijke grips zorgt voor additionele grip waardoor het een echt vasthoudend effect heeft bij sneller schieten.

 

Tonisystems grips kunnen in lange en korte versies gekocht worden, bij deze build is er gekozen voor een short grip in combinatie met de magwel. Voor dynamische schutters een absolute must om een goede open magwell te hebben, het verschil in reloads is onmisbaar op elke competitie vloer.

 

Basepads zijn telkens een must bij combinatie van de magwell , mits de originele basepads vlak komen moet er voor een magwel te kunnen gebruiken ook een extentie op de magazijnen voorzien worden, dat geeft natuurlijk ook additionele magazijn capaciteit bovenop de verlenging die functioneel dient met de magwel.

 

last but not least is er een toni system slide ride montage voorzien deze kan natuurlijk voor een heel assortiment aan reddots, hiervoor is bij deze build gekozen voor de noblex docter graphite c reddot - 7moa

 

Kostprijs overzicht :

 

Tanfoglio Stock I = 1150 euro

Toni systems short grips = 83 euro

Toni systems open magwell = 117,5 euro

Toni systems basepad = 36,5 euro (2x voor bijgeleverde laders)

Toni systems reddot montage = 75 euro

Noblex docter reddot Graphite C 7moa = 225 (promo opruim actie prijs)

 

Totaal prijs : 1723,5 euro

 

 


Vuurwapens en munitie en magazijnen zijn vergunningsplichtig en worden niet verstuurd met de post, deze dienen ter plekke te worden opgehaald, met bijhorende documentatie (bv. Model 4 of Model 9)

 

Volgens de deontologische code behouden wij het recht om verkoop te weigeren aan ieders persoon waar wij twijfel over intentie in vinden.

Trachten tot aankoop van vergunningsplichtige onderdelen (wapens , munitie en magazijnen) zonder legale documenten zal steeds aan gerechtsdiensten worden gemeld.

 

 

Erk.: 2/0/2020/0001

VAT-nr: BE0505.869.450 

IBAN: BE81001742762624

 BIC: GEBA BE BB

 

Prijzen vermeld op de website zijn puur indicatief en kunnen aangepast worden zonder enige vooraanmelding,

Prijs telt van zodra goed is vastgelegd voor levering of bestelling. hiervoor kan een voorschot of volledige betaling van het goed gevraagd worden.