Wapen v/d Maand


Het wapen van de maand is een aanbieding die maandelijks verandert. De prijs van het vuurwapen is hiervoor tijdelijk verlaagd en enkel geldig bij een bestelling en vooraf betaling van het vuurwapen tijdens de periode hieronder vermeld.  Aflevering moment met betrekking tot de vergunning is hiervoor niet van toepassing.

 

Meer info kan u bekomen bij INFO@DBSTACTICAL.COM

 

Wilt u deze aanbiedingen ontvangen via mail dan kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief, ( mail naar info@dbstactical.com met melding nieuwsbrief inschrijving)

Aanbieding  : 1.000 euro +15% op toni systems voor dit vuurwapen

Geldig van 03/09/2021 tot 03/10/2021


Merk :  Tanfoglio

 

Model :  Stock I

 

Kaliber : 9x19

 

Loop lengte : 5'' loop

 

 

Dit vuurwapen word geleverd met 2 magazijnen

 

Op deze link kan u bekijken welke mogelijk heden tonisystems kan bieden

Toni systems  

 

Reeds 1 vuurwapen is omgebouwd met toni systems grips en magwell en is bezichtig baar in de winkel.

 

 

 


Foto is enkel indicatief  , voor bevestiging wat bij de aanbieding wordt geleverd graag telkens navragen 

Wapen van de maand info 

Specificaties Wapen

 Tanfoglio de italiaanse versie van de cs shadow 2 om het maar te noemen.

Bijna in elk punt exact hetzelfde zowel in look als werking met minimum aan design veranderingen, letop onderdelen zijn niet onderling uitwisselbaar.

 

Tanfoglio is destijds op de kaart gezet door hun competitie schutters Eric Grauffel en JJ racaza , de eerst heeft onder tanfoglio meerdere wereldkampioenschappen en nationale kampioenschappen gewonnen.

 

De Stock I is beschikbaar in de winkel om te bekijken alsook een omgebouwde versie met toni systems magwell grip en basepads ter referentie.

 

 


Vuurwapens en munitie worden niet verstuurd met de post, deze dienen ter plekke te worden opgehaald, met bijhorende documentatie (bv. Model 4 of Model 9)

 

Volgens de deontologische code behouden wij het recht om verkoop te weigeren aan ieders persoon waar wij twijfel over intentie in vinden.

Trachten tot aankoop van vergunningsplichtige onderdelen zonder legale documenten zal steeds aan gerechtsdiensten worden gemeld.

 

 

Erk.: 2/0/2020/0001

VAT-nr: BE0505.869.450 

IBAN: BE81001742762624

 BIC: GEBA BE BB

 

Prijzen vermeld op de website zijn puur indicatief en kunnen aangepast worden zonder enige vooraanmelding,

Prijs telt van zodra goed is vastgelegd voor levering of bestelling. hiervoor kan een voorschot of volledige betaling van het goed gevraagd worden.