Wapen v/d Maand


Het wapen van de maand is een aanbieding die maandelijks verandert. De prijs van het vuurwapen is hiervoor tijdelijk verlaagd en enkel geldig bij een bestelling en vooraf betaling van het vuurwapen tijdens de periode hieronder vermeld.  Aflevering moment met betrekking tot de vergunning is hiervoor niet van toepassing.

 

Meer info kan u bekomen bij INFO@DBSTACTICAL.COM

 

Wilt u deze aanbiedingen ontvangen via mail dan kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief, ( mail naar info@dbstactical.com met melding nieuwsbrief inschrijving)

Combo aanbieding

 Glock 17 Gen 5 , editie van het franse leger 

Met gratis bijpassend glock mes 

 

PRIJS 950 euro

 


Merk : GLOCK

 

Model : G17 gen 5 Frans leger editie

 

Height/Width/Length  139 / 34 / 202

 

Barrel length 114 mm

 

Weight  0,945kg

 

Caliber 9×19

 

Magazine capacity 17

 

Sights  Steel factory glock sights

 

Prijs 950 euro inclusief GLOCK mes


Wapen van de maand info 

 


Vuurwapens en munitie en magazijnen zijn vergunningsplichtig en worden niet verstuurd met de post, deze dienen ter plekke te worden opgehaald, met bijhorende documentatie (bv. Model 4 of Model 9)

 

Volgens de deontologische code behouden wij het recht om verkoop te weigeren aan ieders persoon waar wij twijfel over intentie in vinden.

Trachten tot aankoop van vergunningsplichtige onderdelen (wapens , munitie en magazijnen) zonder legale documenten zal steeds aan gerechtsdiensten worden gemeld.

 

 

Erk.: 2/0/2020/0001

VAT-nr: BE0505.869.450 

IBAN: BE81001742762624

 BIC: GEBA BE BB

 

Prijzen vermeld op de website zijn puur indicatief en kunnen aangepast worden zonder enige vooraanmelding,

Prijs telt van zodra goed is vastgelegd voor levering of bestelling. hiervoor kan een voorschot of volledige betaling van het goed gevraagd worden.